Genetska analiza

Genetske analize predstavljajo dolgoročno naložbo v izboljšanje zdravstvenega stanja in počutja. S pregledom vašega genetskega materiala boste prejeli nova spoznanja o lastnem telesu, na podlagi katerih lahko z ustreznim ravnanjem izboljšate vaše počutje, se izognete morebitnim zdravstvenim težavam in negujete vaše potenciale za razvoj na različnih področjih.

Ljudje se razvijamo na podlagi dednega materiala in vplivov iz okolja

S poznavanjem naših genov lahko torej zavestno vplivamo na dejavnike okolja in se izognemo marsikateri nevšečnosti. Z analizo vaše DNK boste izvedeli več o delovanju in odzivu na zdravila, o vašem genetskem tveganju za krvožilna, rakasta in druga obolenja, hkrati pa boste dobili nov vpogled v vaše telesne lastnosti in sposobnosti.

Geni določajo vaše telesne značilnosti ter vplivajo na to, kako se bo vaše telo odzvalo na različne vplive iz okolja. Vaši geni morda zapisujejo celo nadpovprečne potenciale na določenih področjih ter vas varujejo pred razvojem določenih bolezni.

Naše genetske analize temeljijo na genotipizaciji posameznikovega dednega materiala, vrednotenju pridobljenih rezultatov in podajanju ustreznih priporočil s področja zdravega življenja. Vizija podjetja GenePlanet je z uporabo najnovejših odkritij s področja genetike in biomedicine omogočiti ljudem, da izboljšajo svoje počutje in ohranjajo trdno zdravje.

 

 

Komu priporočamo naše storitve   Prednosti GenePlaneta  
Postopek DNK analize
         

Storitve podjetja GenePlanet priporočamo vsem, ki so radovedni in želijo poznati svoje prednosti, tveganja in talente.

  Prednosti GenePlaneta

Zaradi načina delovanja ima GenePlanetova storitev mnoge prednosti, preverite katere.

  Postopek DNK analize

Le štirje koraki do vaše genetske analize, postopek naročila je varen, hiter in preprost..

         
Vedeti, razumeti in pravilno ravnati   Seznam analiz   Obstoječi uporabniki
Vedeti, razumeti in pravilno ravnati

Naši produkti so namenjeni vsem, ki se zavedajo, da lahko informacije o naših genih odločilno vplivajo na naše zdravje, počutje in kvaliteto življenja na sploh.

  Seznam analiz

Seznam bolezni, lastnosti in ustreznih zdravil.

  Obstoječi uporabniki

Dostop do rezultatov Osebne genetske analize za obstoječe uporabnike.