Štirje koraki do vaše genetske analize

Postopek naročila je varen, hiter in preprost.

Korak 1

Na spletni strani GenePlanet naročite analizo.

Korak 2

Po pošti boste prejeli splošne pogoje, izjavo ter zbiralnik sline. Zbiralnik sline je namenjen odvzemu biološkega vzorca. Sam postopek je neinvaziven, neboleč in nenevaren za uporabnika.

Korak 3

V skladu z navodili izvedete odvzem vzorca in izpolnite priložene obrazce. V priloženo kuverto vstavite vaš vzorec ter podpisano izjavo. Že naslovljeno kuverto samo oddate v najbližji poštni poslovalnici ali nabiralniku za oddajo pošiljk.

Korak 4

Po prejemu vašega vzorca sline, ga bomo v certificiranem laboratoriju analizirali, vaše rezultate ovrednotili ter izdelali vašo osebno genetsko analizo. Po zaključeni analizi prejmete vaše osebne rezultate in priporočila v elektronski obliki (.pdf). Celoten proces bo predvidoma trajal 40 dni.

Varnost osebnih podatkov

Varnost vaših podatkov je za nas največja prioriteta. Shranjevanje vaših podatkov, njihova obdelava in prenos so urejeni skladno s slovensko zakonodajo in zahtevami informacijskega pooblaščenca ter so tekom obdelave in prenosa ustrezno kriptirani in varovani.

Kakovost storitve in certificiran laboratorij

Kakovost storitev in strokovnost je zagotovljena z visoko kvalificiranimi strokovnjaki, ki vse analize opravljajo v ustrezno certificiranem laboratoriju.