O podjetju

Podjetje GenePlanet je inovativno, visokotehnološko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2008. Osnovna dejavnost podjetja so raziskave in razvoj produktov s področja biotehnologije, kjer smo specializirani za genetsko testiranje in analize na področju humane genetike.

Nudimo inovativne produkte na področju genetike, ki sodijo v svetovni vrh ponudbe. Naši produkti omogočajo strankam nova spoznanja na podlagi katerih lahko s ciljnimi ukrepi izboljšajo svoje zdravstveno stanje in počutje.

Naši genetski testi so zaključeni produkti, ki omogočajo neposredno prodajo končnim strankam. Zaradi lastnega razvojnega oddelka smo zelo prožni pri prilagajanju naših produktov potrebam kupcev.

Osnovna storitev podjetja GenePlanet se imenuje Osebna genetska analiza, ki pove kaj je zapisano v genih in pomaga razumeti kakšen vpliv imajo geni na življenje posameznika. S pomočjo Osebne genetske analize posamezniki spoznajo za katere bolezni so najbolj dovzetni, kako njihovo telo reagira na določena zdravila in kateri so njihovi talenti ter sposobnosti.

V letu 2012 smo v ponudbo vključili nutrigenetsko analizo NutriFit, ki predstavlja prilagojen načrt prehrane in življenjskega sloga, izdelan na podlagi genetske zasnove posameznika. Gre za inovativno storitev prebojne narave, ki temelji na dejstvu, da ima vsak posameznik drugačen genetski zapis, zaradi česar so njegove prehranske potrebe edinstvene.

VIZIJA

Vizija podjetja GenePlanet je nuditi uporabnikom osebne genetske analize z informacijami, ki omogočajo selektivno spremembo življenjskega sloga in predlagajo ukrepe, ki jih bodo dodatno zavarovali pred zdravstvenimi tveganji zaradi genetskih nagnjenosti.

Naš cilj je približati genetske teste ter druge sorodne molekularne teste splošni javnosti in njihove koristi narediti dostopne vsakemu izmed nas. Trdno smo prepričani, da lahko z genetskim testiranjem že danes ponudimo rešitve, ki bistveno pripomorejo k doseganju boljšega počutja in zdravja vsakega posameznika. V genih se namreč skrivajo številne skrivnosti našega telesa in ob poznavanju naših osebnih lastnosti lahko ustrezno prilagodimo svoj življenjski slog ter ugodno vplivamo na kvaliteto našega življenja.

 

Osebna izkaznica   Naše vrednote  
Strokovni svet
         
Osebna izkaznica

Osnovni podatki o podjetju.

  Naše vrednote

GenePlanet zagovarja stališče, da ima vsak posameznik, ki to želi, neodtujljivo pravico izvedeti, kakšna je njegova genetska zasnova!

  Strokovni svet

Člani strokovnega sveta.

         
Genetska analiza ekipe    Partnerji    Novice
         
Genetska analiza ekipe

Genetska analiza ekipe GenePlaneta.

  Partnerji

Parterji s katerimi sodelujemo.

 
  Novice

Aktulane novice podjetja.