Partnerji

Podjetje GenePlanet že vrsto let dokazuje, da je zanesljiv in kakovosten poslovni partner na področju raziskovalnih projektov kot tudi nudenju novih poslovnih priložnosti za širjenje prodajne ponudbe.

Tako kot v odnosih do naših končnih uporabnikov, si tudi v odnosih s poslovnimi partnerji prizadevamo za dolgoročno sodelovanje temelječe na medsebojnem spoštovanju in koristih za vse vpletene strani.

Našim partnerjem nudimo najsodobnejše in najkvalitetnejše rešitve na področju genetskih testov in analiz, ki so plod lastnega znanja. Naša interdisciplinarna razvojna ekipa v sodelovanju s priznanimi zunanjimi strokovnjaki zagotavlja konstanten razvoj produktov temelječ na zadnjih znanstvenih dognanjih. Glavno vodilo pri razvoju novih produktov ostaja osredotočenost na kvaliteto storitve, naprednost rešitev in inovativnost, pri čemer sta glavna cilja izkazana korist za uporabnika in cenovna dostopnost za kupca.

Tudi v prihodnje bo naše poslovanje temeljilo na razvoju in ponudbi novih genetskih testov namenjenih za osebno rabo (direct to consumer), kot tudi novih diagnostičnih genetskih testih za uporabo v medicinske namene.

Prodajni partnerji

Glavnino naše ponudbe predstavljajo genetski testi namenjeni končnim uporabnikom. Z njihovo pomočjo posamezniki izvedo več o lastnem genetskem zapisu in pridobijo obilico koristnih informacij, ki so ustrezno predstavljene na razumljiv in pregleden način, saj ne potrebujejo interpretacije s strani tretjih. Prodaja in trženje sta tako usmerjena na končnega kupca in se izvajata preko lastne spletne prodaje in prodaje s pomočjo pogodbenih prodajnih partnerjev.

Kaj nudimo?

  • Preverjene in večkrat nagrajene storitve in produkte s področja genetskega testiranja in analiz.
  • Zaradi lastnega razvoja lahko naše storitve in produkte v veliki meri prilagodimo željam in potrebam partnerja.
  • Strokovno podporo pri uvajanju produktov in storitev na trg.
  • Preverjen in uspešen poslovni model primeren za širitev na nove trge in tržne segmente.
  • Izdelano in prilagodljivo promocijsko gradivo.
  • Redno podporo in svetovanje pri poslovanju v povezavi z individualnimi izobraževanji.
  • Najvišjo kvaliteto storitev in produktov, ki se izvajajo v certificiranih laboratorijih ob upoštevanju predpisanih kakovostnih standardov.

Kako postanem partner?

Za sodelovanje iščemo predvsem podjetja s področja zagotavljanja zdravega življenjskega sloga in dobrega počutja, ki želijo obogatiti svojo ponudbo z najsodobnejšimi preventivnimi storitvami – osebnimi genetskimi analizami in testi.

Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da nas kontaktirajo na sales@geneplanet.com

V naslednjem koraku se bomo z vami dogovorili za osebni sestanek, da skupaj določimo najustreznejši način in obliko sodelovanja.

Raziskovalni partnerji

Osnovna dejavnost podjetja so raziskave in razvoj produktov s področja biotehnologije, kjer smo specializirani na področje humane genetike. Poleg obstoječih razvojnih projektov konstantno spremljamo razvojne možnosti v panogi in iščemo partnerstva za nadaljnji razvoj storitev in produktov.

Za podrobnejše informacije in predloge nas kontaktirajte na info@geneplanet.com

Obstoječi partnerji

Ponosni smo, da že vrsto let sodelujemo s številnimi priznanimi podjetji s področja biotehnologije in širše.

Zaupajo nam:

Illumina

   
 Illumina  

Cilj podjetja Illumina je, da z uporabo inovativnih tehnologij in revolucionarnih testov za analizo genetske variabilnosti in delovanja, pripomorejo k izdelavi študij, ki si jih še pred nekaj leti nismo mogli niti predstavljati. Tovrstne študije bodo bistveno pripomogle k uresničevanju personalizirane medicine. S tako hitrim tehnološkim napredkom, je bistveno, da so rešitve ne le inovativne, temveč tudi prilagodljive, razširljive, in celovite. Kot globalno podjetje, ki daje veliko vrednost na skupni interakciji, hitri dostavi rešitev ter zadovoljevanju potreb svojih strank. Illuminine inovativne rešitve za analizo DNK, RNK in beljakovin služijo kot orodje za raziskovanje bolezni, razvoj zdravil in razvoj molekularnih metod v klinični praksi.

     

Studio Moderna

   
 Studio moderna  

Studio Moderna je vodilno podjetje za večkanalno e-poslovanje in neposredno prodajo potrošnikom v srednji in vzhodni Evropi (SVE), Rusiji in Turčiji.

Z dostopom do trga 400 milijonov potrošnikov v 21 državah, ima podjetje sposobnost ustvarjanja povpraševanja in dobave priljubljenih izdelkov blagovnih znamk potrošnikom po vsej srednji in vzhodni Evropi (SVE), s pomočjo visoko razvitih, vertikalno integriranih večkanalnih prodajnih poti, medijev in distribucijske platforme.

 Wellneo  

Wellneo je nova blagovna znamka s poslanstvom promocije zdravega načina življenja, gibanja, zdravega načina hujšanja, prehrambene osveščenosti, reševanju stresa, ohranjanju vitalnosti in ekološke pozornosti.

     

Linea Snella

   
 Linea Snella  

Centri Linea Snella z revolucionarno, svetovno uveljavljeno metodo Linea Snella® ter s pomočjo visoko usposobljenih terapevtk in osebnih svetovalk že več kot 25 let zanesljivo pomagajo odpraviti odvečne kilograme, centimetre in celulit, učvrstiti tkivo in izboljšati mišični tonus. Njihov pristop je celosten, saj vam s svetovanjem o zdravi prehrani in čustveni dinamiki tudi učinkovito pomagajo h kakovostnejšemu življenju.

     

DNA Genotek

   
 DNA genotek  

DNK Genotek razvija izdelke, ki optimizirajo in olajšajo zbiranje vzorcev in zagotavljajo vrhunsko zmogljivost in preizkušene vzorce za tiste, ki zahtevajo visoko kakovost bioloških vzorcev za testiranje nukleinske kisline. Visoko kakovostni vzorci iz ciljne populacije omogočajo njihovim strankam, da se osredotočijo na vrednotenje analiz in samo testiranje za doseganje hitrejšega svetovnega napredka na področju zdravja in znanosti. Uspeh DNA Genotek temelji na močnih odnosih s cenjenimi strankami, inovativnem okolju in strastjo za kakovost.

     

CMB

   
 CBM  

Laboratorij CBM s.c.r.l., ustanovljen leta 2004, je lociran v Trstu znotraj tehnološkega parka »AREA Science Park« ter nudi povezavo med raziskovalci in industrijo na področju biomedicine. Zaposleni so specializirani za tehnologije iz področja »omik« (genomika, proteomika, metabolomika), kjer je njihova glavna dejavnost genotipizacija. Prav tako so aktivno udeleženi v nacionalne ter internacionalne raziskovalne projekte. Trenutno sodelujejo v projektih nutrigenetike, populacijske genetike, bolezni, prenosu tehnologij ter bio-nanotehnologiji.

     

Biobanka

   
 Biobanka  

Biobanka je slovensko podjetje z uradno akreditacijo Javne agencije RS za zdravila in medicinske pripomočke za opravljanje shranjevanja popkovnične krvi novorojenega otroka v Sloveniji. Popkovnična kri se nahaja v posteljici in popkovnici. Je vir velikega števila matičnih celic, ki z deljenjem in dozorevanjem sodelujejo pri obnavljanju starih in poškodovanih celic, tkiv in organov. Shranjevanje matičnih celic iz popkovnične krvi je ena izmed najnovejših tehnik s tega področja, saj dosedanje klinične študije potrjujejo njihovo izjemno uporabnost in revolucionarnost pri zdravljenju.

Healthness

   
 Healthness  

Healthness je najbolj prepoznaven ponudnik vrhunskih storitev na področju dejavnosti za zdravje, estetiko in oblikovanje telesa. S svojim strokovnim delom in storitvami pomaga vsem, ki želijo izboljšati svoje zdravje, spremeniti življenjski slog, poskrbeti za preventivo, kar vodi v zdravo oblikovano telo. Opravljajo storitve za trajno, učinkovito, popolnoma neboleče in zdravo zmanjšanje telesne teže ter povečanje vitalnosti telesa, ki temelji na fizičnem in psihičnem zdravju.

     

Tehnološki park Ljubljana

   
Tehnološki park Ljubljana  

Tehnološki park Ljubljana, ustanovljen leta 1995, je organizacija, ki predstavlja podporno in stimulativno poslovno okolje najvišje kakovosti za razvoj vrhunskega tehnološkega podjetništva.

Z zagotavljanjem ustrezne infrastrukture, storitev in promocije, motivira tehnološki podjetniški potencial v regiji ter pomaga pri realizaciji podjetniških pobud z visoko vsebnostjo znanja in tržnim potencialom. Hkrati omogoča vzpostavljanje povezav in sinergij z domačim in tujim razvojnim, raziskovalnim ter tržnim okoljem.